SofiasZone


Better health begins with nature
 

Regndroppsmassage

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bla stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Ofta lindras en hel del rad problem på samma gång. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet från Young Living Essential Oils. Tillsammans med oljorna är det en energigivande teknik som vitaliserar, balanserar, renar och förnyar kropp och själ och med resultat som kan vara i timmar, dagar och veckor.
Man börjar med att massera fötterna med en speciell teknik och fortsätter därefter med en välgörande mjuk ryggmassage. Oljorna, som är antivirus, antibakteriella och antiinflammatoriska är helt ekologiska.
Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Möjliga effekter Lindra inflammationer, minska smärta och värk, stärka immunförsvaret, minska stressrelaterade symptom, skapa känslomässig balans, öka cirkulationen, bättre sömn, rena kroppen från gifter, höja kroppens energinivå och humör.

Möjliga biverkningar  Eftersom behandlingen kan sätta igång en utrensningsprocess i kroppen, kan man uppleva olika reaktioner som brännande känsla på huden, hudutslag, illamående, huvudvärk, trötthet. Dessa är tillfälliga. Oftast är känslan efter en behandling ett stort välbehag.

Historik Eteriska oljor har i flera tusen år kopplats till fysiskt och emotionellt välbefinnande och som medicinsk behandling bland annat för att döda bakterier och virus. Det finns dokument som visar att oljor använts vid balsamering och ritualer i tempel. När man öppnade Tutankhamons grav 1922 luktade det fortfarande lavendel – efter 3000 år!


  • Betalningsalternativ: Swish, Kontant eller Actiway
  • Pris: 60 min 800:-