Om SofiasZone

IMG_0047Jag heter Sofia Gustafsson.

De senaste 23 åren har jag varit mycket intresserad av Zonterapi och köpt och läst allt jag hittat.
Fuskat lite inom området på familjen, speciellt min dotter har fått utstå mammas försök i konsten att bota med händerna.

Sommaren 2011 tog jag äntligen steget. Efter att under flera år tittat på kurser på olika ställen och konstaterat att de kostar en hel del. Men jag märkte att jag kände det där speciella som stod i böckerna, som små gruskorn under huden. Endel ojämnheter. Det kände jag i mina fingrar. När jag sedan upptäckte att jag faktiskt kände något när jag gjorde på händerna med. Då bestämde jag mig.

Så i Juli 2011 bokade jag Grundkursen i Zonterapi på Axelsons i Stockholm. Men jag nöjde mig inte med det, jag tog den 1 åriga kursen och Basmedicin steg 1 samtidigt. Så 15 augusti började Basmedicin på distans. I slutet av September Grundkursen och sedan i Oktorber startade den 1 åriga kursen. Så Oktober 2012 blev jag färdig Zonterapeft.

Utbilningen har varit väldigt givande och lärorik. Vi har fått lära oss så mycket mer än bara fötter.

Fotens anatomi, Fotzonterapi, Ansiktszonterapi, Öronakupunktur ( nej jag sätter inte nålar, men kan sätta frö eller magneter istället ), Soyok, Handzonterapi, Chackrabalansering, Meditativ fotmassage, Kinesisk örtlära och Sjukdomslära.

Som ni ser är utbildningen väldigt bred. Så det är bara att välja och vraka vilken inriktning man vill ha. För mig ligger det närmst med Fot och Ansiktszonterapi. Lite Hand och Öra som komplement i behandling, samt Chackrabalansering som avslappning.

I oktober 2013 började jag även min utbildning till Massör. Blev klar februari 2014. Så nu är jag även Diplomerad Massör.

Massagen är Svensk Klassisk Massage.

Eftersom jag varit intresserad av stenar under hela min uppväxt började jag undersöka lite vad Kristallterapi var. Och man kan då utföra Chakrabalansering med stenar och kristaller. Eftersom jag redan under Zonterapi utbildningen fick lära mig lite om Chakrabalansering så var det ett intressant tillägg i min verksamhet. Hösten 2014 gick jag steg 1 och 2, samt nu i mars 2015 steg 3.

Så nu utför jag även Chakrabalansering, Aura rening och några läggningar för att mota bort huvudvärk.

Jag är även oberoende återförsäljare för olika företag. 

Alpnaering/Swissform  – Kryddor, Soppor, Buljonger, Måltidsersättning, Hälsokost samt Hudvård.

Tupperware – Mat förvaring, i kyl, frys och skafferi. Samt hjälpmedel till matlagning.

Dessa säljs på hemdemonstrationer eller om jag har produkter i lager. Mer info om detta under Hemdemonstrationer.